Vakantie intuitief schilderen te Kortenberg (Belgie)

 

 

Zomer 2023
Zomervijfdaagse : van woensdag 12 tot zondag 16 juli 2023


We doen een korte ontspanningsoefening. Geïnspireerd door een gedicht, een tekst, of een visualisatieoefening kies jij jouw kleuren. Door contact te leggen met de kracht van deze kleuren leg je een verbinding met wie je in Wezen bent. We doen speciale oefeningen waardoor we meer contact krijgen met ons innerlijk zodat we blokkades kunnen transformeren. Je leert aanvoelen welke kleur je nodig hebt om meer in evenwicht te komen. Daardoor "voed" jij als het ware je eigen aura. Kleur is trilling en heeft een krachtige invloed op ons. Creativiteit doet je trillingsfrequentie stijgen en werkt zeer ontspannend. Voor deze cursus is GEEN ervaring vereist. Begeleiding : Ria Nys (lesgeefster in intuitief schilderen).

Aantal deelnemers : 15
Waar : Oude Abdij van Kortenberg te Kortenberg. Het is een buitengewoon prachtige omgeving ; ideaal om te mediteren, te wandelen en te genieten van de kalmte en de zuivere lucht.


Deelnameprijs : 570 euro voor een eenpersoonskamer;
Douches en toiletten zijn op de gang aanwezig. Op de kamer is een lavabo met koud en warm water.

Materiaal : u brengt zelf papier, verf, penselen en soft pastels mede of u koopt ter plaatse verf, pastelkrijtjes, penselen en papier aan.
Inschrijving : Definitieve inschrijving gebeurt in volgorde van betaling door een voorschot van 100 euro. Het overige cursusgeld wordt 6 weken voor de reis geregeld. Vraag achter de annulatiekosten.

Indien je nog vragen hebt,
0472/43 02 52 of 03/235 59 21

of mail me : ria.nys@skynet.be

Info : Een deelnemerslijst (voor eventueel carpooling), praktische mededelingen, ontvang je na inschrijving.

www.rianys.net | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2023